Day 18-Ta det 10ende albumet på pcen din og det 10ende bilde og fortell om det.

Ja,idag var jeg på skolen og hadde nynorsk tentamen, tror det gikk greit, hadde skrevet tre sider da,men når jeg var ferdig, gikk jeg ut og da så jeg IK , så da gikk vi sammen hjem også tenkte vi at vi skulle besøke barneskolen våres , og da gjorde vi det da. etter det kom jeg hjem, lagde noe å spise og satt meg ved pcen, har vell sittet her siden siden jeg er alene hjemme og har ikke så mye annet å finne på egnetlig, men nå er det day 18 og og da skal jeg finne det 10ende albumet på pcen og det 10ende bilde i den og legge det ut, og skrive det litt om det bilde. Så her er det :


Ja dette bilde er tatt på bursdagen min i år, hehe, er vel ikke så mye å skrive om egentlig, men de som er på bilde er Therese til venstre også kommer Ida Kristine (IK) ,Victoria og Michelle, vi hadde det veldig gøy hvertfall , hehe , men ja det var det jeg hadde å blogge om for nå, jeg blogger snart igjen om en annen  ting, så vi bloggas.

-Smsofoto <3

Én kommentar

Marita

30.11.2012 kl.15:58

Så morsomt da :)

Skriv en ny kommentar

Hei, takk for at du kom innom bloggen min :) <3 Jeg heter da Stine og er 15 år og kommer fra Sandefjord, jeg liker å være med venner og ta bilder på fritiden, jeg blogger som regel om hva jeg gjør på fritiden, mote, min mening osv... bare å legge meg til som venn, godkjenner alle <3

Kategorier

Arkiv

hits