Luke nummer 12 !!!!!!

Da har vi kommet til luke nummer 12 og den som vinner er det , den beste Victory !!!!! 

(trykk på bilde for å komme på bloggen hennes)

Dette bilde som dere ser er jo tatt hos meg, og av meg, fordi Victoria er nemlig naboen min og bestevennen min ! Og elsker henne veldig mye, vi er faktisk som søstre, gjør alt og ingenting sammen, hehe ! Men uansett, dere tenker sikkert nå at "siden vi er bestevenner og sånt så har jeg tatt henne derfor" Men NEI, det har jeg ikke, jeg velger jo som sagt tidligere de som vinner fra random.org , så den velger hvem som vinner, hehe!!! 

Litt om bloggen hennes :

Hun er en 12 år gammel jente som bor i Sandefjord, som blogger om livet sitt,venner og mye annet, legger ut både videoer og bilder , mye av det. Spørsmålsrunder har hun også, det er mye som skjer på den bloggen kan jeg si , hehe!  

Hva jeg syntes om bloggen hennes : 

Jeg elsker bloggen hennes, mange bilder, og fine ting hun blogger om hele tiden, hun er kjempe flink , og jeg er så klart en fast leser, hehe, men hun blogger utrolig bra, og alt det der, så dere burde virkelig gå innom bloggen hennes, det lover jeg dere, da finner du mye interiasangt å lese om ! 
 

Ja , det var dagens luke, gratulerer , Victoria !!! 

For å melde seg på å vinne en luke i desember så kan dere melde dere på HER ! 

Men da bloggas vi ! 

-Smsofoto <3


Én kommentar

Victoria

13.12.2012 kl.08:14

Aww, tusen takk! ♥ Elsker deg også, verdensbeste<33

Skriv en ny kommentar

Hei, takk for at du kom innom bloggen min :) <3 Jeg heter da Stine og er 15 år og kommer fra Sandefjord, jeg liker å være med venner og ta bilder på fritiden, jeg blogger som regel om hva jeg gjør på fritiden, mote, min mening osv... bare å legge meg til som venn, godkjenner alle <3

Kategorier

Arkiv

hits